Google deelt roadmap voor nieuwe Stadia games

Nieuws
maandag, 15 februari 2021 om 12:30
Blog MoreGamesComingSoon Feb12
Google heeft een roadmap geedeeld voor negen games die naar Stadia zullen komen. Dit volgt op het nieuws van twee weken geleden waarbij Google de first party Studios sloot.
Een week na het nieuws rondom het sluiten van de studio's kwam het nieuws dat de ontwikkelaar van Terraria geen games meer naar Stadia zal brengen. De roadmap die de games toont, zijn geen nieuwe aankondigingen. Deze games stonden al gepland om op het platform uit te komen. Het enige wat nieuw is, zijn de releasedata die Google aan de games heeft gegeven. Hieronder een overzicht van wat aangekondigd is:

Weinig nieuws

Voor ons was het weinig nieuws, maar een bevestiging met een officiële releasedatum is natuurlijk fijn. Het bevestigt ook hoe goed de ESRB, PEGI en USK leeftijdsclassificaties zijn als bron van informatie. Vrijwel alle games die daar aangemeld worden, verschijnen uiteindelijk ook echt. Vijf van de negen games zijn zo namelijk ontdekt. Ook is het goed om te melden dat dit waarschijnlijk niet alle games zijn de komende tijd. Met 100+ games die dit jaar nog uit moeten komen, zou het een gemiddelde van twee games per week betekenen.
Heb je onze live stream van The Division 2 gezien? Zo niet, check hier het resultaat. En mis ook de nieuwste sales op de Stadia store niet. Deze kun je hier checken.