Google onderzoekt problemen rondom geannuleerde Stadia Pre-Orders

Nieuws
woensdag, 20 november 2019 om 10:12
a09510f17c1cccd375f03b4c20a1a2fa
Google Stadia's pre-orders hebben in sommige gevallen problemen ondervonden, zo werden bestellingen geannuleerd terwijl dat niet de bedoeling was.

Toch geen Founder?

Google Stadia is vandaag uitgebracht als een streamingdienst voor videogames, De mensen die Stadia pre-orderden via de Founder's Edition en Premiere Edition hebben echter niet allemaal hun bestelling ontvangen, Die problemen blijken te komen door betalingen die al dan niet slagen via PayPal, meldt androidheadlines.
Ook al werd het nog niet officieel aangekondigd toch, lijkt er een consensus te zijn dat niet alle betalingen door de fraude-detectie zijn gekomen van zowel Google als Paypal. Sommige bestellingen die al maanden geleden werden geplaatst, zijn onterecht afgekeurd door het systeem. Bekijk hier wat je allemaal nodig hebt om Stadia te kunnen gebruiken.

Probleem onderzocht

De Google Store-beleidsregels zegt dat gebruikers tot zeven dagen hebben om problemen met de betaling op te lossen, Toch lijkt het erop dat pogingen van gebruikers tot niets hebben geleid.
Google is bezig met het probleem te onderzoeken, maar toch wordt aangeraden om het bedrijf te contacteren als je gedupeerd bent. Op Reddit is er nogal wat frustratie van gebruikers die nu bang zijn dat ze de gelimiteerde Founder's Edition niet zullen krijgen wegens de fout. We verwachten dat het nog een paar dagen zal duren voordat de situatie is opgelost.
Sommige gebruikers meldden wel dat het probleem werd opgelost door de betalingsinformatie te updaten.
Wat denk jij van Google Stadia? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel. Hier lees je de meningen van onze redacteurs, en dit is ons uitgebreide preview-artikel. Bekijk hier de games die bij launch beschikbaar zijn.