Google onthult 'The Claw' als Stadia-gadget voor controller

Nieuws
woensdag, 20 november 2019 om 12:46
77f0260d4882ece7b60d1e68450920fc
Google heeft The Claw onthuld als een gadget voor Google Stadia, daarmee kan je een smartphone monteren op de Stadia-controller om zo overal te gamen waar je maar wil.

Gamen op je Pixel

Tijdens een AMA (Ask Me Anything) op Reddit werd The Claw onthuld voor de Google Stadia-controller, meldt Androidpolice. The Claw is een houder die op de controller te monteren is waar je smartphone in past zodat je overal kan spelen. De onthulling werd gedaan door Andrey Doronichev, Director of Product for Stadia bij Google.
We kregen nog niet alle details te zien, maar er werd wel een prijs gegeven, ook werd verteld dat het design gemaakt is voor de beste balans. De telefoon moet 'zweven' boven de controller, daarvoor werkten ze samen met een Made for Google-partner die Power Support heet.
The Claw is speciaal ontworpen voor Pixel-telefoons en zal vijftien dollar gaan kosten, momenteel zagen we slechts één kleur, mat zwart, en we weten dat de klauw 36 gram weegt.
De compatibele smartphones zijn nog beperkt tot de Pixel 3, Pixel 3a en de Pixel 4-apparaten. Ten slotte is er een beschermende laag aangebracht op alle contactpunten zodat de telefoons niet beschadigd kunnen raken wanneer ze op de Claw gemonteerd zijn.