Google Stadia Reddit houdt Community Event genaamd 'I Made This'

Nieuws
vrijdag, 13 december 2019 om 11:56
a7057bdf8d81aaa2cbe2fe96064c8e60
De Google Stadia Reddit gaat een evenement houden voor de community dat 'I Made This' heet, de bedoeling is dat gebruikers eigen designs van de controller doorsturen.

Laat de creativiteit vloeien

Via Reddit gaat het Google Stadia-team een Community Event houden, oftewel een wedstrijd waarbij gebruikers hun meest creatieve invulling van de Stadia-controller kunnen insturen en op vrijdag wordt er een winnaar bekendgemaakt. Hier lees je intussen alles over de Stadia-controller en hoe die tot stand is gekomen.
De prijzen die worden vergeven zijn Reddit Gold en Platinum-versies maar de echte winnaar mag zich op iets groters verheugen, een custom subreddit award én een verschijning op de “Board of the Victorious”. Dat is een nieuwe feature die het team achter de streamingdienst voor videogames van Google heeft geïmplementeerd als sidebar-element.
Op vrijdag worden de winnaars gekozen en zullen we zien wie de leukste en creatiefste Stadia of Stadia Source-controller heeft bedacht. Leuk voor tijdens de feestdagen!
Wat zou jij veranderen aan de Google Stadia-controller als je dat kon? Laat het ons weten in de reacties of op onze Facebook-groep.