Google brengt in Verenigd Koninkrijk Stadia bandbreedte-bundels uit

Nieuws
dinsdag, 21 januari 2020 om 10:00
42f91586ebc53c9b621a2c686e67d78a
Google brengt in het VK samen met BT's snelle internet Stadia Premiere Edition-bundels uit als deel van een strategisch partnerschap dat de ruchtbaarheid in de regio moet vergroten.

Snel, sneller, snelst

Google en BT kondigen een strategisch partnerschap aan om Stadia de streamingdienst voor videogames meer naamsbekendheid te geven in het Verenigd Koninkrijk. Dat gebeurt door Stadia Premiere Edition-bundels bij de nieuwe 'supersnelle bandbreedte'-plannen van BT te doen, verder wordt Stadia meer gepromoot in alle media.
De BT-groep verzorgt de telecom in het VK zoals de 4- en 5G-netwerken, maar werkt ook al samen met Google voor mobiele provider EE, een langdurige Pixel-partner. De bundel bestaat uit een verbinding van BT met 51Mb - 73Mb downloadsnelheid, een Chromecast Ultra, een witte controller en drie maanden Stadia Pro. Volgens de specs die Google al eerder bekendmaakte moet dat pakket perfect passen bij de streamingdienst, lees hier wat je allemaal nodig hebt voor Google Stadia.
Google heeft flinke plannen voor het komende jaar, zo werd er al bekendgemaakt dat het maar liefst 120 nieuwe games wil uitbrengen op de streamingdienst voor games en komt de datum dat Google Stadia Base uit wordt gebracht steeds dichterbij. We zijn erg benieuwd wat deze 'echte launch' voor de dienst gaat betekenen omdat we dan pas écht kunnen oordelen wat het gebruiksgemak is.