GTA V mogelijk onderweg naar Google Stadia

Nieuws
dinsdag, 18 augustus 2020 om 10:35
gta player gets so rich he spirals into existential hell bedx 5f3b92d7b6965
Geruchten gonzen op het internet dat Grand Theft Auto V mogelijk naar Google Stadia komt, de instant klassieker van Rockstar Games werd ook al bevestigd op next gen-consoles dus dit lijkt niet ondenkbaar.
Grand Theft Auto 5 was al meteen een klassieker op de dag dat Rockstar de game uitbracht, speel als drie personages in een knotsgek misdaadavontuur in het fictieve Los Santos, gebaseerd op Los Angeles.
Via de Franse website Rockstar Mag kwam het gerucht naar buiten dat de game nu ook onderweg zou zijn naar Google Stadia, in een tweet staat:
Volgens onze informatie, naast de PS5 en Xbox Series X-versies, maakt Rockstar zich klaar om een versie van GTA5 uit te brengen op Stadia. De aankondiging moet in de komende maanden/weken gedaan worden (voor of op hetzelfde moment als de lancering van de PS5/XSX).
Rockstar Games maakte zelf nog niets bekend maar dat nieuws is niet zo ver gezocht als je bedenkt dat een andere grote Rockstar-titel al langer op Google Stadia te spelen is, Red Dead Redemption 2. De game is nog steeds razendpopulair en vooral het Online-deel van de titel, dat spelers via Google Stadia eenvoudig samen kunnen spelen zou daar wel eens handig op kunnen inspelen.
Voorlopig is het nog afwachten op een officiële bekendmaking, maar ondertussen lees je hier alles over de nieuwe DOOM: Eternal-uitbreiding, over het pre-order en berichtensysteem en over de wekelijkse challenges die in Orcs Must Die! 3 komen te zitten.