Guerilla Collective: Baldur's Gate 3 Early Acces aangekondigd voor augustus

Nieuws
woensdag, 17 juni 2020 om 8:00
741867a109eaed529619e636ccedb84a
Tijdens de Guerilla Collective Indie Showcase werd Baldur's Gate 3, van Larian Studios, voor Early Acces aangekondigd tijdens augustus van dit jaar.

Role playing games op Stadia!

Tijdens de livestream van het Guerilla Collective Indie Showcase-evenement worden er een heleboel Indie-games aangekondigd en onthuld. Zo ook de Early Access-periode voor de klassieke role playing game van het Belgische Larian Studios, Baldur's Gate 3. via Stadiasource.
Larian Studios bracht een nieuwe trailer uit en maakte bekend dat de Early Access in augustus van dit jaar zal beginnen. De exacte datum werd niet gegeven en hangt waarschijnlijk af van de productie aan de langverwachte titel, vooral sinds het werk aan veel games stil werd gelegd wegens de uitbraak van het coronavirus. Vooral motion capture was lastig om uit te voeren tijdens de lockdown.
CEO van Larian, Swen Vincke, gaf bovendien extra informatie over hoe de game er momenteel voor staat en wat er nog moet gebeuren in aanloop naar de Early Access-periode. Daar horen ook een aantal aanpassingen bij die sinds PAX East zijn aangekaart in feedback van de spelers. Het gaat concreet om: Betere visual fidelity, combat-systemen en camera-positionering, aanpassingen aan de 'verteller' en meer.
Vincke kondigde een komende gameplay livestream aan voor 18 juni die samenvalt met het Dungeons and Dragons Live event. Baldur's Gate 3 komt uit op Google Stadia en Steam.
Lees hier meer over The Sims 5 die ook op Stadia zou uitkomen, wist je dat Stadia-gebruikers nu allemaal korting krijgen op de eerstvolgende aankoop? Lees hier hoe dat precies in elkaar zit.