Stadia Premiere Edition nu voor 99,99 euro te koop

Nieuws
woensdag, 17 juni 2020 om 9:27
d551be4fff283e7fb30186fbc2fa23f6
Stadia's Premiere Edition-pakket met de controller en Chromecast ultra is nu tijdelijk met korting te koop in de Google Store. Je vindt hem daar voor 99,99 euro in plaats van 129 euro.

Stadia Premiere Edition

Stadia kwam vorig jaar uit met de Founder's Edition voor de early-adopters en de daarop volgende Premiere Edition die nu al maandenlang beschikbaar is. Die laatste bevat een witte Stadia-controller samen met de Google Chromecast Ultra-stick die je met je tv verbindt. De Chromecast Ultra kan je draadloos gebruiken via wifi of met een ethernetkabel voor de meest stabiele game-ervaring via de cloud. Vervolgens verbind je de Stadia-controller draadloos met je pc of Chromecast Ultra, maar je kan hem nu ook bedraad op eender welke Android-telefoon aansluiten om te gamen.
Naast de controller en Googles krachtigste Chromecast-stick laat Premiere Edition je een maand lang gamen met het zogenaamde Stadia Pro-abonnement. Dat wil zeggen dat je gamet met een hoge 4K-resolutie, 5.1-surround-geluid en je krijgt maandelijks gratis spellen waarmee je je gamebibliotheek al vanaf het begin kan aanvullen. Deze maand kregen we maar liefst vijf games met titels als: Little Nightmares, Get Packed en Superhot.
Na die drie gratis maand kan je geabonneerd blijven op Stadia Pro om maandelijks nieuwe games te blijven ontvangen, of je koopt gewoon zelfde games die je wil spelen in de Stadia-winkel. Een Stadia Pro-abonnement kost je 9,99 euro per maand.

Aanbieding

Google maakt op het Stadia Community Blog nu bekend dat Google zijn Premiere Edition-pakket met korting aanbiedt in de Google Store. De normale prijs voor deze bundel bedraagt 129 euro, maar nu kan je hem voor 99,99 euro kopen.
Wil je meer weten over onze ervaringen met Google Stadia? Lees dan hier onze review. Laat ook van je horen in de PlayStadia-groep op Facebook.