Hitman 3 arriveert en Pikuniku komt eraan

Nieuws
woensdag, 20 januari 2021 om 12:34
HITMAN3 Article Tile 1 5f588497cd990
Gisteren werd bekend gemaakt dat er deze week twee nieuwe games onderweg zijn naar Stadia. Met één game waarvan we al wisten dat deze uit zou komen en één verrassing.
De eerste game, waarvan we al wisten dat deze vandaag uit zou komen, is Hitman 3. De derde titel in de vernieuwde trilogie is vanaf vandaag beschikbaar op Stadia en bevat de volledige State Share functionaliteit. In de Hitman games speel je als Agent 47 en ben je in dienst als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Gedurende de serie kom je op het spoor van een mysterieuze schaduw organisatie en is het jouw taak om deze te ontmantelen.  Hitman 1 en 2 worden ook meteen voorzien van de State Share functionaliteit.

Pikuniku is de verrassing van deze week

De verrassing van deze week is de kleurrijke indie game Pikuniku. In deze game is het aan jou om de kleurrijke wereld vol puzzels te ontdekken en alleen of met een vriend alle puzzels op te lossen. Voor ons komt deze niet helemaal als een verrassing, aangezien we al een PEGI rating voor de game ontdekten maanden geleden. Maar nu lijkt deze dan eindelijk te komen. Op de Twitter account van Devolver Digital werd bekend gemaakt dat deze game niet deze week uitkomt, zoals in de Stadia blog bekend gemaakt, maar op 2 februari uitkomt.
Ben jij een fan van de Stadia Pro game Outcasters? Dan heb je geluk. Er is een nieuwe update uitgekomen waarin ook wat nieuwe kostuums zitten. Lees hier meer. En dit weekend zijn er weer twee gratis games te spelen. Welke dit zijn lees je hier.