Januari update voor Outcasters

Nieuws
woensdag, 20 januari 2021 om 12:00
Outcasters
De Stadia exclusieve multiplayer game Outcasters heeft een nieuwe update ontvangen, nadat de game in december uitgekomen is op Stadia. De game werd in December groots onthuld en door een aantal streamers opgepakt voor een plotselinge onthulling.
De game bleek in korte tijd vrij populair, mede omdat deze door populaire YouTubers opgepakt is om de Crowd Play functionaliteiten te tonen. Outcasters is één van de eerste games die van deze exclusieve functionaliteit gebruik maakt. De januari update brengt vooral bug fixes met zich mee die game crashes moet voorkomen. Daarnaast is de AI verbeterd en zijn er wat grafische verbeteringen doorgevoerd. Ook zijn er zes nieuwe skins toegevoegd aan de game, die je tegen betaling kunt vrijspelen. Je leest hier de volledige patch notes.

Simpel maar verslavend

In Outcasters wordt je gedropt in een kleine arena met zeven andere spelers en dien je de tegenstander te verslaan door projectielen op ze af te schieten. In twee van de drie game modes doe je dit in teamverband. De projectielen kun je na het afvuren nog enigszins besturen, wat een bijzonder verslavende gameplay oplevert.
Een andere Stadia exclusieve titel die een aantal updates heeft ontvangen, is Orcs Must Die! 3. De release notes kun je hier vinden. Ook is inmiddels Monster Jam Steel Titans 2 aangekondigd voor Stadia. Je kunt de beelden hier bekijken.