'Immortal: Fenyx Rising' krijgt exclusieve demo op Stadia

Nieuws
vrijdag, 11 september 2020 om 17:15
immortals 5f5b8d4fe7aee
Al lange tijd hing het in de lucht, maar de actiegame Gods & Monsters is omgedoopt naar Immortal: Fenyx Rising. De game werd gisteren groots onthuld bij Ubisoft Forward en kreeg veel aandacht. Er heeft niet alleen een naamswijziging plaatsgevonden maar de game werd ook uitgebreid.
In eerste instantie was al bekend dat Immortal: Fenyx Rising, toen nog onder de naam 'Gods & Monsters', naar Stadia kwam en later dit jaar uit zou komen. Je speelt als Fenyx, een half-god die door de Griekse goden opgeroepen wordt om voor ze te vechten en het mythologische land moet redden van de duisternis. Dit doe je door allerlei vijanden te verslaan, waarvan veel uit de Grieke mythologie komen, nieuwe krachten te verzamelen en de titan 'Typhon' te verslaan. Hieronder alvast een voorproefje:

Fenyx en Stadia

Misschien nog wel het grootste nieuws voor ons Stadia gamers, is dat 'Immortals: Fenyx Rising' exclusief op Stadia een demo krijgt voor de release. De game staat gepland om op 3 december 2020 uit te komen en daarvoor kunnen wij dus enkel op Stadia een voorproefje krijgen. De demo zal een geheel nieuw gebied bevatten speciaal voor de demo. Google-topman Phil Harrison gaf duidelijk aan alle gamers de boodschap om de game gerust voor de release te proberen op Stadia, aangezien je gratis een Stadia-account kunt maken en de game voor alle Stadia-spelers te spelen zal zijn.
Ben je erg nieuwsgierig geworden? Check dan hieronder nog twee gameplay-trailers, waarin je een goed beeld van de game krijgt.
Wat vinden jullie van deze game? We horen het graag in de reacties onderaan dit artikel en in de PlayStadia-groep op Facebook.