Riders Republic aangekondigd voor Stadia: stunten met de fiets

Nieuws
vrijdag, 11 september 2020 om 17:00
ridersrepublic 5f5b8708eb06c
Ubisoft Forward zat vol grote Ubisoft titels en nieuws. Eén van de grootste verrassingen was Riders Republic. De game werd officieel uit de doeken gedaan. Stunten en samen spelen staat hierin centraal.
Riders Republic kwam wel echt als een verassing en zat ook aan het einde van de show, wat meestal aangeeft hoe belangrijk de titel voor een uitgever is. Het is een totaal nieuw IP en draait eigenlijk volledig om met zoveel mogelijk spelers, zo veel mogelijk stunts uit te voeren in een soort open wereld. Eigenlijk kun je het beste onderstaand filmpje bekijken om een goed idee te krijgen.

Open werelden

Open werelden is iets waar Ubisoft inmiddels vrij goed is in geworden. Met Riders Republic zal hier ook zeker gebruik van worden gemaakt. Zoals in het beeldmateriaal te zien is, kun je je karakter helemaal naar eigen wens vormgeven. Qua uiterlijk, kleding en houding. Daarnaast kun je met BMX fietsen rijden, ski's, snowboards, paragliders en alle andere extreme sporten die je kunt bedenken zitten erin. Belangrijk onderdeel van de trailer is ook dat er events lijken te komen, waarmee ze de e-sports kant op lijken te gaan. Dit kan allemaal individueel of in teams. En dit allemaal in verschillende soorten gebieden.
Al gehyped voor deze game? We moeten nog wel even wachten, maar gelukkig niet al te lang. Riders Republic komt op 25 februari 2021 ook naar Stadia. Hieronder volgt nog een wat uitgebreidere gameplay trailer:
Mis de andere aankondigingen niet van The CrewThe Division 2 en Assassin's Creed.