Immortals: Fenyx Rising add-on content komt mogelijk deze maand al

Nieuws
maandag, 04 januari 2021 om 19:01
immortals 5f5b8d4fe7aee
Eén van de grote releases van eind 2020 was Immortals: Fenyx Rising, een Ubisoft game in een geheel nieuwe setting. Voor de game uitkwam, werd al bekend dat er na de release regelmatig nieuwe content zou komen als onderdeel van de season pass.

Er werd al bekend gemaakt dat er drie grote uitbreidingen komen, gedurende 2021. Zodra je klaar bent met het verhaal uit de base game, kun je verder gaan met de eerste DLC die gelijk inhaakt op het verhaal. De eerste update laat je meerdere beproevingen doen, de tweede brengt je naar de mythologie van het verre oosten en de laatste content update laat je zelfs als een nieuwe held spelen met totaal andere gameplay. Nu lijkt de releasedatum van de eerste content update gelekt te zijn. Op de Nintendo eShop, de digitale store voor de Nintendo Switch, is de datum 21 januari gelekt. Dat is al over iets meer dan twee weken. In onderstaande trailer nogmaals de post launch plannen uitgebeeld.

Bijbehorende achievements zijn ook vrijgegeven

Daarnaast heeft de website PSNProfiles ook de trophies vrijgegeven voor de add-on content. Trophies zijn de PlayStation variant van achievements en de website PSNProfiles focust zich daar volledig op. Vaak worden deze enkele dagen voor de release van een game gepubliceerd op de website. Ben je nieuwsgierig naar de achievements, dan kun je deze hier vinden.
We hebben ook weer een PlayStadia Recap gemaakt, ditmaal kijkend naar de maand december. Je kunt deze hier vinden. En er is ook een onaangekondigde Stadia Pro game beschikbaar gekomen op 1 januari, El Hijo. Lees hier de details.