Jake Paul vs. Mike Tyson: Nieuwe datum bekend voor bokswedstrijd op Netflix

Nieuws
vrijdag, 07 juni 2024 om 16:52
jp vs mt
De langverwachte bokswedstrijd tussen internetster Jake Paul en bokslegende Mike Tyson, die oorspronkelijk gepland was voor 20 juli, is uitgesteld en nu gepland voor 15 november. De streamingdienst Netflix zal het gevecht live uitzenden.
De verschuiving van de datum werd in mei aangekondigd vanwege gezondheidsproblemen bij Tyson. De 57-jarige bokser kampte met een maagzweer en moest op doktersadvies rust nemen.
De nieuwe datum, 15 november, valt op een zaterdagavond in de Verenigde Staten. De locatie van het gevecht is nog niet bekendgemaakt, maar er wordt verwacht dat het ergens in de Verenigde Staten zal plaatsvinden.
Tickets voor het gevecht waren al in de verkoop gegaan voor de oorspronkelijke datum van 20 juli. Ticketkopers hoeven hun tickets niet opnieuw te kopen, aangezien ze geldig blijven voor de nieuwe datum.
De bokswedstrijd tussen Paul en Tyson wordt beschouwd als een van de meest opwindende evenementen van het jaar. Paul, een 26-jarige YouTuber en professioneel bokser, heeft een ongeslagen record van 6-0. Tyson, daarentegen, is een voormalig wereldkampioen zwaargewicht die bekend staat om zijn meedogenloze vechtstijl.
Het gevecht zal live worden gestreamd op Netflix.