Neem een kijkje in het leven van een huurmoordenaar: Hit Man

Films & Series
vrijdag, 07 juni 2024 om 18:14
hit man
De langverwachte film Hit Man van regisseur Richard Linklater is nu te streamen op Netflix! De film, met in de hoofdrol Glen Powell, Adria Arjona en Retta, ging op 23 mei 2024 in première in de bioscopen en krijgt nu een breder publiek op het streamingplatform.
Update: Hit Man is vandaag in meerdere landen op Netflix gelanceerd. In Nederland is de film nog te zien in de bioscoop waardoor de release hier is uitgesteld naar een later moment. De releasedatum voor Nederland is op dit moment nog niet beschikbaar maar zodra deze er is zullen wat bekend maken. Wil je Hit Man nu al zien dan kan dat o.a. hier bij Pathé.
Hit Man is een komische actiefilm over Albert, een down-on-his-luck huurmoordenaar die de kans krijgt om zijn leven om te gooien. Wanneer hij de opdracht krijgt om een ​​beroemde actrice te vermoorden, begint Albert te twijfelen aan zijn carrièrekeuze. De film is geprezen om zijn humor, actie en acteerprestaties.
Glen Powell is bekend van zijn rollen in films als Top Gun: Maverick en The Expendables 3. Adria Arjona speelde eerder in Morbius en 6 Underground. Retta is bekend van haar rol in de serie Good Girls.
Hit Man (2023) on IMDb
Hit Man is een must-see voor fans van actie, komedie en misdaadfilms. De film is nu hier te streamen op Netflix in Nederland.