Launch trailer van Season Pass 2 voor Borderlands 3

Nieuws
maandag, 09 november 2020 om 16:19
sp2 560 5f88627f8b620
Borderlands 3 is één van de populairste looter shooters op het moment. In de game kun je bijna eindeloos blijven grinden voor steeds betere gear. Voor diegenen die het misschien toch eentonig begonnen te vinden, is de Season Pass 2 content nu gearriveerd.
Enkele weken geleden werd deze nieuwe Season Pass al aangekondigd. Er werd al vrij snel duidelijk dat deze twee content updates gaat bevatten. De Designer's Cut en the Director's Cut. De Designer's Cut bevat nieuwe skill trees, een nieuwe game mode en uiteraard heel veel nieuwe loot. De game mode "Arms Race" staat centraal in deze DLC. Je begint met vrijwel niets en moet de gehele game mode door zien te komen met de loot die je gaandeweg verzamelt. Je kunt niet meer je favoriete wapens meenemen en dit moet dan ook een extra uitdaging bieden. In onderstaande launch trailer vind je een teaser.

Meer onderweg

En dan komt ook nog de Director's Cut. Wat deze add-on met zich meebrengt is nog niet duidelijk en een goed bewaard geheim. Maar waarschijnlijk wordt dit binnen enkele weken duidelijk. En waarschijnlijk stopt het daarna niet. Zelfs zonder al deze add-ons hoeven spelers zich niet te vervelen met de game. De Borderlands games staan bekend als uitmuntende co-op games, die lang leuk blijven. Het is dan ook één van de populairste Stadia games.
Een andere game die regelmatig van nieuwe content voorzien wordt is Ghost Recon: Breakpoint. Vandaag komt de 'Ghost Experience Update' uit. Benieuwd wat het is? Lees hier de details. En ook de aankomende game Outriders heeft van zich laten horen. In een video is uitgelegd wat voor post-launch plannen de game gaat hebben. Hier kun je de video bekijken.