Mileena staat centraal in trailer Mortal Kombat 11

Nieuws
maandag, 09 november 2020 om 12:15
b2cf25ef7e29f82a22ab47bb90839cdc
Mortal Kombat is één van de grootste fighting series ter wereld en het elfde deel is al vanaf dag 1 op Stadia beschikbaar. De game wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vechters, waarvan binnenkort wéér drie nieuwe vechters.
De nieuwe vechters worden toegevoegd in de vorm van add-ons, ook wel DLC genoemd op andere platformen. Deze zogeheten Kombat Packs voegen naast nieuwe vechters soms ook extra skins toe. In Kombat Pack 1 werden er al zes toegevoegd, namelijk Shang Tsung, Nightwolf, Terminator T-800, Sindel, Joker en Spawn. Kombat Pack 2 komt er nu aan, met drie nieuwe vechters. Eerder werd Rain al aan ons voorgesteld en John Rambo. Nu is het de beurt aan Mileena. In onderstaande trailer staat zij centraal.

Alles in één pakketje

Kombat Pack 2 moet op 17 november verschijnen. Daarnaast komt op die datum ook een Ultimate Edition waarin je naast Mortal Kombat 11 alle add-ons inclusief kan kopen. Dit betreft dan de Aftermath uitbreiding, Kombat Pack 1 en Kombat Pack 2. In totaal heb je dan een indrukwekkende 37(!) vechters om mee te spelen. Mocht je dus een moment zoeken om in te stappen in Mortal Kombat 11, is dat misschien wel het beste moment.
Onze review van de Baldur's Gate 3 early access is er. Benieuwd wat wij van de game vinden? Lees het hier. En ben je een iOS user? Dan is er wellicht goed nieuws. Er zijn hints waardoor Stadia misschien op iOS te spelen is straks. Lees hier de details.