Marvel's Avengers krijgt wederom een update

Nieuws
woensdag, 28 oktober 2020 om 18:02
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
De live service game Marvel's Avengers kwam in september uit voor Stadia en andere platformen. Er waren hoge verwachtingen maar de game werd getergd door allerlei bugs, zelfs dusdanig erg dat sommige spelers de game niet konden spelen. Na veel updates lijkt er enige stabiliteit te komen en nu is de volgende update aan de beurt.
De grootste bugs lijken inmiddels opgelost. Zo waren er bugs waardoor spelers letterlijk niet verder konden in campaign missies, voortgang verloren raakte en er geen mogelijkheid was om de campaign opnieuw te spelen. Eenmaal aangekomen bij de end-game content bleek er niet veel variatie te zijn en ook de matchmaking bevatte bugs op alle platformen waardoor bijna niemand andere spelers kon vinden. Inmiddels is gelukkig ook de eerste content update gearriveerd, maar de geplande content voor deze maand is opgeschoven.

Vooral bug fixes

In de update die nu uitgekomen is, versie 1.3.4, gaat het weer voornamelijk over bug fixes. Er is geen nieuwe content. Maar dit maakt de patch niet minder belangrijk. De belangrijkste punten zijn met name matchmaking bugs, waardoor het makkelijker gaat worden om spelers te vinden via de matchmaking. Eigenlijk precies zoals het bedoeld was. De vraag is op Stadia even of het spelersaantal dan ook hoog genoeg is. Daarnaast krijgen alle high level karakters de skill points waar ze recht op hebben, wat ook een probleem was. De volledige update notes kun je hier vinden. De update is al live op Stadia.
Ghost Recon: Breakpoint is ook een game met een online component op Stadia met nieuws over nieuwe content. Er is meer gedeeld over de toekomstplannen van de game. Lees hier meer. En deze game gaat ook onderdeel worden van Ubisoft+, de abbonementsdienst van Ubisoft op Stadia. Lees hier de details.