Highlands Edition van PUBG te claimen voor Stadia Pro leden

Nieuws
door Jerry Frederikdonderdag, 29 oktober 2020 om 16:30
PUBG Stadia Key Art 5f69d5dca42a1
PUBG, de battle royale game waar het allemaal mee begon, is sinds enkele maanden op Stadia beschikbaar. Voor Stadia Pro leden is de game gratis te claimen. Nu is er meer content gratis te claimen.
Als er voor een Stadia Pro game add-ons komen is het gebruikelijk dat deze los gekocht moeten worden. Tot nu toe hanteert PUBG een ander model. De nieuwste editie van de game, de Highlands Edition, is vanaf nu namelijk gratis te claimen voor Stadia Pro gamers. Je kunt op deze link klikken om de game meteen te claimen.

Nieuwe battle pass

PUBG is recentlijk begonnen met season 9. Er is een nieuwe map beschikbaar gekomen, Paramo, die zich afspeelt op en rondom een vulkaan. Nieuw fenomeen is lava. Bij ieder PUBG season hoort ook een battle pass. Deze battle pass bevat meerdere cosmetics en andere items die vrij te spelen zijn door experience points te behalen en te groeien in level. DIt gaat automatisch, door simpelweg matches te spelen. Bij de Highlands Edition zit de season 9 battle pass en een exclusieve set aan skins. Het is een tijdelijke aanbieding, dus wees er snel bij.
Er zijn deze week meer games die updates en nieuwe content krijgen. Zo heeft Marvel's Avengers inmiddels ook een nieuwe update gekregen, waarvan je de details hier kunt lezen. En Windbound krijgt morgen een nieuwe add-on, waarover je hier meer kunt lezen.