Marvel's Avengers: Time to Assemble trailer vertoont helden in actie

Nieuws
vrijdag, 28 augustus 2020 om 10:59
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
In de Marvel's Avengers: Time to Assemble trailer zien we onze favoriete helden in actie, net als de superschurk M.O.D.O.K. De game van Crystal Dynamics komt op 4 september 2020 uit op Stadia.
De Marvel's Avengers: Time to Assemble trailer is de nieuwste trailer voor de actie rpg van ontwikkelaar Crystal Dynamics die op 4 september uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en PC.
In de trailer zien we de hoofdavengers die in de game komen te zitten, alhoewel Captain America van de partij is en die verdween toch in de vorige verhaaltrailer? Naast Cap zien we echter bekende figuren terug zoals een boze Bruce Banner als Hulk, Iron Man, Thor, Ms. Marvel en Black Widow. Al die personages krijgen we trouwens in actie te zien aan de hand van hun abilities die ook in game terechtkomen.
Naast onze titulaire helden, waar er na launch trouwens nog meer van in de game worden gebracht te beginnen met Hawkeye, via IGN Benelux, zagen we ook M.O.D.O.K voor het eerst in volle glorie. Mental Organism Designed Only for Killing is een levensgroot hoofd met armen en benen die aan het hoofd staat van AIM, de organisatie die de wereld wil 'genezen' van individuen met superkrachten.
In ander Google Stadia-nieuws bekijk je hier de zes titels die naar Stadia Pro-leden komen in september net als de korting waar je nu nog van kunt genieten in de Stadia Store. Bekijk hier de 13 minuten durende gameplay trailer van Black Myth: Wukong en kom erachter waarom die game het internet verraste en lees hier onze Celeste review.