Stadia's Exclusive Battle Royale Bomberman komt uit op 1 september

Nieuws
maandag, 31 augustus 2020 om 11:52
super bomberman r online 5f4cc8275ac1a
De Stadia Exclusive Battle Royale Bomberman komt uit op 1 september, deze 'gestoorde' battle royale is online met 64 spelers te spelen.
Super Bomberman R Online verschijnt op 1 september, volgens Kotaku, de battle royale in de Bomberman-franchise komt naar Google Stadia en wordt een chaotische en enorme multiplayer game met 64 spelers.
Het wordt een van de eerste Stadia-titels die gebruik maakt van de 'Crowd Play' feature, dat laat spelers toe om direct deel te nemen aan de sessie van hun favoriete YouTubers, streamers etcetera. Naast Bomberman komen ook de Louies terug in de game, dat zijn kleurrijke kangaroe-achtige dieren die goed zijn voor power-ups in de game.
Super Bomberman R Online is gratis te claimen voor Stadia Pro-leden, naast deze andere titels in september. De 'normale' abonnees kunnen de titel voor zo een twintig euro aanschaffen vanaf morgen, 1 september 2020.
In ander Stadia-nieuws bekijk je hier de 13 minuten durende gameplay trailer van Black Myth: Wukong en kom erachter waarom die game het internet verraste en lees hier onze Celeste review.