Monster Jam Steel Titans 2: grommende motoren in de Competitions trailer

Monster Jam Steel Titans 2: grommende motoren in de Competition trailer

THQ Nordic bouwt aan een nieuwe Monster Jam-game en toont meer van Monster Jam Steel Titans 2 in een nieuwe Competition-trailer. Hierin wordt niet alleen aandacht geschonken aan alle racemodi in het spel, er worden ook nieuwe trucks geïntroduceerd.

Monster Jam Steel Titans 2

In principe is Monster Jam Steel Titans 2 niet heel anders dan het eerste spel uit de reeks, maar komt wel met de nodige vernieuwingen. Zo zijn er meer omgevingen, meer trucks en een online multiplayer. Je kunt nu kiezen uit 38 verschillende monster trucks, waaronder bekende exemplaren. Denk daarbij aan Megalodon, Avenger, Grave Digger, Backwards Bob, Higher Education en Sparkle Smash.

Er zijn waypoint-uitdagingen, waarbij je op een bepaald moment op een specifieke plek moet zijn, er zijn stadion-races en freestyle competities, dus precies wat je ongeveer kunt verwachten bij een monstertruckshow. Je kunt het spel met mensen over de hele wereld spelen in de nieuwe online multiplayer tot zes spelers.

Camp Crushmore

Je kunt je chauffeur op Camp Crushmore laten trainen en in twaalf authentieke stadia racen om kampioen te worden. Er zijn bovendien vijf nieuwe buitenwerelden waarin je kunt racen. Deze werelden zijn niet eerder gezien in het Monster Jam-universum en ze beloven vol te zitten met Monster Jam-geheimen.

Als je de eerste Monster Jam-game wat log vond spelen, dan heb je hopelijk een betere ervaring met Monster Jam 2. THQ Nordic belooft verbeteringen aan de gameplay met een meer realistisch rijgevoel. Het belangrijkste is waarschijnlijk dat alle bekende stunts weer mogelijk zijn: Back-Flips, Power Outs, Cyclones, Pogos, Moonwalks, Stoppies, Walk Its en Bicycles.

Het eerste spel was in ongeveer 15 tot 20 uur uit te spelen. Het spel ontving geen enorm goede reviews omdat de kwaliteit te wensen overliet, maar wordt door de niche die hij bedient wel gewaardeerd. Het is een klassieke arcaderacer die probeert de realiteit na te bootsen, wat natuurlijk erg moeilijk is met de lompheid die men monstertrucks noemt.

De Competition Trailer is één van de laatste glimpsjes voor Monster Jam Steel Titans 2 verschijnt.

Op 2 maart verschijnt Monster Jam Steel Titans 2 op Google Stadia, PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer