'MotoGP 21 komt ook naar Stadia'

Nieuws
dinsdag, 02 maart 2021 om 12:30
motogp21
MotoGP21 zal uitkomen op Stadia. De serie is samen met FIFA en F1 een van de weinig die zijn weg wist te maken naar het platform van Google.
De komst van MotoGP21 naar Stadia wordt duidelijk vanwege een leeftijdsclassificatie die is opgedoken. Daarnaast is onthuld dat de game met zekerheid naar ongeveer alle andere platformen zal komen. Zoals aangegeven was de voorganger beschikbaar op Stadia, dus is het geen verrassing als MotoGP21 ook de overstap zal maken. Eerder werd wel een trailer voor de game uitgegeven waar het Stadia logo niet op te vinden was.

Jaarlijkse releases geen garantie

Over het algemeen lijken games met een jaarlijks nieuwe editie ook op Stadia een release te krijgen. Al is dit niet helemaal een garantie gebleken. Zo wachten we, ondanks de leeftijdsclassificaties, nog steeds op Football Manager 21, terwijl de voorganger uit de Stadia store verdwenen is. Dit laatste is overigens niet zorgwekkend, dit gebeurt bij alle digitale storefronts, in verband met licenties. De game is altijd te spelen mocht je hem gekocht hebben.
Zit jij te wachten op de nieuwe update van Cyberpunk? Dan is het nog even wachten. De update is uitgesteld. Je leest hier waarom. En Ghost Recon: Breakpoint komt met nog meer nieuwe content, zoals hier te lezen is.