Vijf nieuwe games voor Stadia deze week

Vijf nieuwe games voor Stadia deze week

In een nieuwe Stadia Community Blog Post legt Google uit dat er vijf nieuwe games naar Stadia komen. Twee daarvan zijn Stadia Pro games.

Twee van de nieuwe games zijn afgelopen maandag al uitgekomen als Stadia Pro titels. Als eerste Pixeljunk Raiders, een Stadia exclusive waarin je in een roguelike third person shooter overlevenden op de planeet Tantal moet redden. Pixeljunk Raiders maakt gebruik van State Share om zo jouw scenario's met spelers te delen. Pixeljunk Raiders is vanaf maandag beschikbaar als Stadia Pro game. De tweede nieuwe game is Avicii Invector. In deze muziekgame speel je als DJ en moet je tracks van Avicii voor je publiek mixen. Ook deze game is sinds maandag beschikbaar als Stadia Pro game.

Daarnaast is Monster Jam Steel Titans 2 sinds gisteren te koop op de Stadia store. Deel één kregen we al met Stadia Pro, maar het vervolg is nu ook te koop voor de geïnteresseerden. De game is op dezelfde dag uitgebracht op de PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. De volgende game is It came from space and ate our brains. Van deze game wisten we al dat die er aan zat te komen, want dit kondigde Google eerder al aan. Het is een co-op top down shooter die vooral voor veel plezier met vrienden moet zorgen. En tot slot komt ook Saints Row The Third Remastered naar Stadia. Deze game werd al enige tijd verwacht, want er was al meer dan een half jaar geleden een leeftijdsclassificatie voor gevonden. Vrijdag komt de cult klassieker dan eindelijk naar Stadia.

Stadia Pro games nu beschikbaar

Daarnaast is het ook weer de eerste van de maand geweest. In totaal kunnen we weer vier games claimen als je Stadia Pro bezit. Naast bovengenoemde titels Pixeljunk Raiders en Avicii Invector, kunnen we ook aan de slag met Reigns en Pac-Man Mega Tunnel Battle. Reigns is een perfecte game voor de smartphone, waarin je jouw koninkrijk moet besturen door continue allerlei dilemma's te beantwoorden met één van de twee mogelijke antwoorden. Klinkt simpel, maar in de praktijk ontzettend lastig. En Pac-Man Mega Tunnel Battle is de battle royale variant van de klassieke Pac-Man games. Je neemt het tegen 63 andere spelers tegelijk op om als beste uit de strijd te komen.

Ook MotoGP 21 lijkt naar Stadia te komen, zo hebben we gisteren ontdekt. Check hier de details. En mis ook onze terugblik op februari niet in onze PlayStadia recap. Deze vind je hier.

Lees meer over:
pac man

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer