NBA 2K21 krijgt patch om klachten aan te pakken

Nieuws
woensdag, 30 september 2020 om 8:30
nba 2k21 5f72df53586d3
Het lijkt inmiddels een gewoonte te worden voor AAA games. Kort na de release de echte grote bugs en pijnpunten aanpakken, in plaats van voor de release. Na Marvel's Avengers is het nu ook de beurt aan NBA 2K21. Na een aantal klachten van de community worden de grootste pijnpunten aangepakt.
De patch notes, die hier te vinden zijn, pakt veel kleine maar ook grotere issues aan. Er waren nogal wat klachten over de nieuwe mechanics van het gooien van de basketballen, hier is in de nieuwste versie verder op ontwikkeld. De "Shot Meter" wordt nu verbreed, zodat er meer ruimte is om een perfect schot te maken. Alhoewel in NBA 2K17 al de 'Shot Stick Aiming' optie al geïntroduceerd werd, zijn spelers hier nog niet goed aan gewend. Het is nu iets makkelijker gemaakt. 

Dribbelen en schieten aangepakt

Met name de mechanics rond dribbelen en schieten zijn flink aangepakt. Waar schieten moeilijker was door de 'Shot Stick Aiming' optie, werden Pull Up jump shots juist makkelijker wat ook weer klachten kreeg. Daarnaast zal het moeilijker zijn om midden in een dribbel onverwachts te stoppen en van richting te veranderen. Hier zullen 'ankle breakers' vaker uit resulteren. Voor alle fixes check je de patch notes van 2K hier.
Heb je de nieuwste Crayta content al gezien? Nee? Check het dan hier. En ook onze nieuwste review, van Windbound, mag je niet missen.