Netflix onthult trailer van Jake Paul vs Mike Tyson

Nieuws
dinsdag, 15 oktober 2024 om 15:33
aaaaqccijw8ojb fjcq73mstwc5ye81xlwwoedbwfrlkl6wywgerdcl7o8cdwjusxel8smw asr7woqumfp9mwbgpwk5bn9jvp9x1 wv0l2kmh2ojvowpk21fjsleqowridqaaisby9bo7k r6sk4cxyudxewts
Netflix blijft zijn grip op live-evenementen versterken met de aankondiging van een absoluut knalfeest: de langverwachte bokswedstrijd tussen social media sensatie Jake Paul en bokslegende Mike Tyson. Op 15 november 2024, in de vroege uren van zaterdag, kunnen fans wereldwijd genieten van deze unieke strijd, exclusief live uitgezonden door Netflix.

Een strijd tussen generaties

In de ene hoek hebben we Jake "El Gallo" Paul, die zichzelf heeft bewezen met een indrukwekkend record van 9 overwinningen (6 knock-outs) tegenover slechts 1 verlies. Met zijn controversiële imago en miljoenen volgers op social media is Paul een meester in het promoten van zijn gevechten. Maar deze keer staat hij tegenover een absolute legende in de sport: Mike "The Baddest Man on the Planet" Tyson. Met een indrukwekkende carrière van 50 overwinningen (44 knock-outs) en slechts 6 verliezen is Tyson zonder twijfel een van de grootste boksers aller tijden. Hoewel hij inmiddels ver boven de vijftig is, blijven zijn kracht en boksinzicht angstaanjagend.

Een ijzersterke undercard

Maar dat is nog niet alles. Voor de fans van het vrouwenboksen is er nog meer spektakel. Katie Taylor, de onbetwiste wereldkampioen in het super lichtgewicht, verdedigt haar titel in een rematch tegen Amanda Serrano. Dit gevecht wordt beschouwd als een van de spannendste matchups in de geschiedenis van het vrouwenboksen. Daarnaast krijgen we een krachtmeting te zien om de WBC weltergewichttitel tussen Mario “El Azteca” Barrios en Abel Ramos. Als klap op de vuurpijl stapt India’s Neeraj Goyat de ring in tegen de Braziliaanse YouTube-sensatie Whindersson Nunes.

Documentaireserie ‘Countdown: Paul vs. Tyson’

Om de spanning nog verder op te bouwen, lanceert Netflix vanaf 7 november een driedelige docuserie die een kijkje achter de schermen biedt in de voorbereidingen van deze boksers. Dit alles maakt van 15 november een datum om met rood in de agenda te omcirkelen.