Yolanthe Cabau krijgt reality serie over haar leven in Los Angeles

Nieuws
woensdag, 16 oktober 2024 om 11:20
yolanthereality
Netflix zet in 2025 stevig in op de Nederlandse markt met een reeks nieuwe films en series, wat tijdens het Next On Netflix-event in Amsterdam werd onthuld. Dit evenement, gepresenteerd door actrice Elise Schaap, bood een exclusieve blik op wat kijkers komend jaar kunnen verwachten. Een van de hoogtepunten van het event was de aankondiging van de allereerste Nederlandse realityserie op Netflix, waarin Yolanthe Cabau een centrale rol speelt. Daarnaast werkt Netflix aan een serie gebaseerd op het populaire boek De Eetclub van schrijfster Saskia Noort.
Een andere grote bekendmaking was de onthulling van de cast voor Haantjes, een film waarin een volledig vrouwelijke cast te zien zal zijn, met onder andere Jennifer Hoffman en Jelka van Houten. Naast de lokale producties werd er ook bevestigd dat internationaal geliefde series zoals The Night Agent, Wednesday, Black Mirror en Stranger Things in 2025 hun opwachting maken op het platform. Bij RTL Boulevard heeft Yolanthe al kort gereageerd en vertelt over de nieuwe realityserie, waarin haar kindje met Wesley Sneyder ook te zien zal zijn.

Eerste Nederlandse realityserie met Yolanthe Cabau

De allereerste Nederlandse Netflix-realityserie, simpelweg getiteld Yolanthe, volgt Yolanthe Cabau tijdens haar nieuwe leven in Los Angeles. De serie biedt een dieper kijkje in haar persoonlijke leven, waarin ze niet alleen haar carrière, maar ook haar moederschap en persoonlijke groei centraal stelt. Cabau reflecteert op de redenen waarom ze Nederland heeft verlaten en de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd wordt terwijl ze zich aanpast aan haar leven in Amerika.
Cabau hoopt met haar verhaal anderen te inspireren, zoals ze tijdens het event aangaf: "Ik heb bewust gekozen om mezelf een tijdje terug te trekken om me te richten op mijn zoon Xess en mezelf. Deze serie laat zien hoe ik mezelf herontdek als moeder, ondernemer en actrice, en mijn missie met Free A Girl blijft een belangrijk onderdeel van mijn leven."