Nieuwe 1.05 update van Cyberpunk 2077 nu live

Nieuws
dinsdag, 22 december 2020 om 17:15
c5cddb3f0d6e9a3acab40f74d4ff6ce9
We kennen allemaal het verhaal rond de launch van Cyberpunk 2077 wel. Niet bepaald vlekkeloos, al hebben Stadia spelers niet veel te klagen vergeleken met console spelers. Er is nu een nieuwe update live met veel performance verbeteringen en bug fixes.
Waar console spelers regelmatig last hebben van game breaking bugs en slechte performance, lijkt de game op Stadia een stuk beter te draaien. Maar ook de Stadia versie is niet vlekkeloos. Naast veel visuele glitches zijn er nog weleens vastlopers of quests die niet verder opgepakt kunnen worden. CDPR heeft inmiddels een nieuwe update uitgebracht, versie 1.05, waarvan je hier de details kunt lezen. Er zijn veel bugs opgelost, met name die de voortgang belemmerden. De ontwikkelaar is hard aan de slag geweest net voor kerst.

Veel nieuwe gebruikers voor Stadia

Sinds de release van Cyberpunk 2077 gaat het Stadia voor de wind. Dankzij de goede performance van de game op Stadia vergeleken met de concurrenten, hebben veel nieuwe spelers de game op Stadia uitgeprobeerd. Veel andere media sites zijn lyrisch en dankzij de problemen op de current-gen consoles zijn er veel mensen die Stadia een kans gegeven hebben. De Premiere Edition deal die tot eerder deze maand geldig was, heeft ook veel mensen over de streep getrokken. Wat vind jij van de game? Binnenkort kun je van ons een review verwachten.
Ander groot nieuws vandaag is de mogelijkheid om Stadia Pro zonder credit card te proberen. Zo krijgen meer mensen de kans om Stadia Pro te proberen. Lees hier meer. En mis ook de nieuwste update van Embr niet, je kunt hier meer lezen.