Vier nieuwe games nu beschikbaar waaronder een gratis Stadia Pro game

Nieuws
woensdag, 23 december 2020 om 8:00
enter the gungeon
Het is bijna kerst en Google vond het een goed idee om ons een kerst cadeautje te geven. Er zijn vier nieuwe games beschikbaar waarvan één game die gratis te claimen is voor Stadia Pro leden.
Het betreft de games Reigns, Enter The Gungeon, Lara Croft and the Guardian of Light en Cthulhu Saves Christmas. Van de eerste drie games wisten we eigenlijk al dat ze deze week of uiterlijk volgende week uitkwamen. Dit komt omdat Google vorige week aangaf dat deze games nog in december uit zouden komen. We kunnen er gelukkig nu al mee aan de slag en ze zijn vanaf nu beschikbaar. De vierde game, Cthulhu Saves Christmas, was niet officieel aangekondigd maar wij wisten enkele weken geleden al te melden dat deze eraan zat te komen. Gezien de titel was een release voor kerst wel verwacht.

Zevende Stadia Pro game van de maand

Met Cthulhu Saves Christmas is ook een record verbroken. Deze maand zijn er namelijk zeven nieuwe Stadia Pro games te claimen. De laatste maanden kregen we er regelmatig vier, net als op 1 december. Maar we werden begin deze maand al verrast met Outcasters en Submerged: Hidden Depths. Nu komt er met Cthulhu Saves Christmas geheel onverwacht een zevende Pro titel bij. Claim hem dus snel zodat je al in kerstsferen kunt komen.
Het goede nieuws was deze week niet aan te slepen. Zo heeft Cyberpunk 2077 een update gekregen op Stadia welke voor performance verbeteringen en minder bugs zorgt. De details kun je hier lezen. En er is ook geen credit card meer nodig voor een Stadia Pro trial. Lees hier meer.