Nieuwe game aangekondigd: Gods Will Fall

Nieuws
woensdag, 25 november 2020 om 10:00
gods will fall xbox
De maand November en December zijn erg druk wat betreft nieuwe games. Na deze maanden zijn er ngo niet veel games met een definitieve release datum. Daar is nu Gods Will Fall bijgekomen, welke ook naar Stadia komt.
Uit het niets is de game Gods Will Fall aangekondigd, uitgegeven door Deep Silver. De game lijkt een isometrische actie RPG te worden waarin je het opneemt tegen de goden. Een kleine groep krijgers gaat erop uit om de goden te vernietigen, nadat ze millenia lang de mensheid hebben onderdrukt. Dit resultaat in een groep van 8 dappere krijgers die er alles aan doet om zich door hordes vijanden te vechten om uiteindelijk de grip van de Goden op de mensheid te vernietigen. Dit kan vanaf 29 januari, ook op Stadia. Hoe dit in zijn werk gaat? Dat zie je hieronder.

Meer van Deep Silver

Deep Silver is één van de uitgevers met een prima aanwezigheid op Stadia. Naast de Metro games en Relicta hebben ze ook Windbound naar Stadia gebracht, welke wij gereviewed hebben en een prima score gegeven hebben. Daarnaast zijn ze nog van plan om Chorus naar Stadia te brengen en zijn er leeftijdsclassificaties gevonden voor Saints Row The Third en Outward. Prima dus. Ze hebben ook nog veel andere interessante titels in hun repertoire zoals Kingdom Come: Deliverance en Pathfinder: Kingmaker. Laten we hopen dat deze titels ook allemaal hun weg naar Stadia vinden.
Gisteren zijn ook de nieuwe Stadia Pro titels voor december bekend gemaakt. Benieuwd welke het zijn? Klik dan hier. En er is ook meer informatie gekomen over de aankomende game Chronos: Before The Ashes. De trailer zie je hier.