Nieuwe gameplay trailer voor Phoenix Point

Nieuws
dinsdag, 15 december 2020 om 12:30
maxresdefault 1
Phoenix Point is één van de aankomende strategie games voor Stadia, die duidelijk inspiratie uit games als X-Com gehaald heeft. Er is een nieuwe video verschenen met uitleg over de verschillende classes.
Phoenix Point was tijdens de 'Good Days' aankondigingen in oktober aangekondigd voor Stadia met een release in het eerste kwartaal van 2021. Dat schiet op dus. Het is een turn based strategie game, waarin je met jouw team van soldaten het opneemt tegen allerlei Aliens, terwijl je jouw positie op de wereldkaart moet zien te versterken. Het concept lijkt sterk op de X-Com serie, wat ook als een positief punt gezien kan worden. In onderstaande video worden de verschillende classes getoond.

Veel diepgang beloofd

Zoals te zien is in de video, wordt er veel diepgang beloofd in de gevechten door de diverse classes. Daarnaast moet je diverse skills gebruiken om de gevechten naar je hand te zetten. Strategie games lijken met een ware opmars bezig te zijn op Stadia, nadat het genre ondervertegenwoordigd was op het platform. Nog even geduld en dan kunnen we met de game aan de slag.
Ook de strategiegame Humankind heeft een nieuwe trailer ontvangen. Deze kun je hier zien. En mis ook de aankondiging van Disco Elysium: The Final Cut niet. Daarvoor klik je hier.