Drie Assassin's Creed titels nu beschikbaar op Stadia

Drie Assassin's Creed titels nu beschikbaar op Stadia

Ubisoft is sinds enkele maanden hard bezig om hun catalogus voor Stadia beschikbaar te maken. Zowel nieuwe als oudere games maken met enige regelmaat hun opwachting op Stadia. Deze week zijn er drie Assassin's Creed titels aan de beurt.

Het zijn overigens geen verrassingen. Het betreft namelijk Assassin's Creed Unity, Assassin's Creed Syndicate en Assassin's Creed Origins. Deze drie games zijn de laatste games van de reeks Ubisoft games die eerder aangekondigd zijn voor Stadia. In Unity gaan we naar Frankrijk tijdens de Franse Revolutie en verken je de straten van Parijs terwijl je hele groepen mensen kunt aanvoeren in de strijd tegen de Templars. In Syndicate speel je als de broer en zus Jacob en Evy, die samen de straten van London moeten schoonvegen, samen en tegen diverse bendes. En Origins is de titel die je meevoert naar het oude Egypte. Als Bayek maak je de opkomst van de Assassin's mee. Deze game veranderde de Assassin's Creed formule helemaal, waar titels als Odyssey en Valhalla op gebaseerd zijn. Stuk voor stuk prima titels die je de donkere dagen doorhelpen. De titels zijn nu allemaal beschikbaar op de Stadia store. Hieronder een korte launch trailer.

Ubisoft+ is er klaar voor, wij nog niet

Al deze oudere titels de afgelopen maanden dienden maar één doel. Stadia voorbereiden voor de komst van Ubisoft+. De abonnementsdienst van Ubisoft is inmiddels gelanceerd, weliswaar alleen in de Verenigde Staten, maar een voorwaarde voor een abonnementsdienst is content. En die is er nu gekomen. De teller staat maar liefst op 21 Ubisoft games. Wanneer wij met Ubisoft+ aan de slag kunnen gaan, is nog niet bekend.

Heb je onze nieuwste review al gelezen? Wij hebben Into The Breach getest en onze bevindingen kun je hier lezen. En mis de nieuwste gameplay trailer van Phoenix Point niet. Deze kun je hier vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer