Nieuwe mega sale op Stadia tot vrijdag

Nieuws
door Jerry Frederikdinsdag, 08 december 2020 om 12:15
sp2 560 5f88627f8b620
Na de Black Friday sale op Stadia, waarin een groot aantal titels voor spotprijzen te koop was, deed Google er nog een schepje bovenop. Vorige week waren NBA 2K21 en Ghost Recon: Breakpoint voor spotprijzen te koop. Nu zijn er weer drie nieuwe titels voor bodemprijzen verkrijgbaar.
Het betreft een drietal titels, namelijk Borderlands 3: Ultimate Edition, PGA Tour 2K21 en Zombie Arm 4: Dead Ware Deluxe Edition. De prijzen vind je hieronder:
PGA Tour 2K21 is de jaarlijkse golf sports game van 2K, vergelijkbaar met series als FIFA en NBA 2K. Zombie Army 4 is een coöperatieve first person shooter waarin je alleen of met z'n vieren hordes aan Nazi zombies moet verslaan. De game is ook een Stadia Pro game geweest.

Bodemprijs voor Borderlands 3

Borderlands 3 is ook een uitmuntende co-op game. Dit derde deel in de serie is zeer populair en wordt nog steeds continue voorzien van nieuwe content. In deze Ultimate Edition zit niet alleen de base game, maar ook Season Pass 1 en Season Pass 2. Het is dus inclusief alle reeds uitgebrachte en toekomstige content. De Ultimate Edition is op geen enkel ander platform zo goedkoop geweest. Zelfs de PC versie is nooit onder de 50 euro gekomen. Sla nu je slag.
Google lijkt hard bezig te zijn met nieuwe features en heeft ook de Chrome startpagina van Stadia onder handen genomen. Lees hier wat er veranderd. En aanstaande donderdag, als Cyberpunk 2077 uitkomt, hebben we onze eerste livestream. Lees hier meer.