Acht nieuwe games voor Stadia deze week

Nieuws
dinsdag, 08 december 2020 om 19:08
TWOS December8
Het is een bomvolle week voor Stadia. We wisten al dat er drie games zouden uitkomen deze week, aangezien deze vooraf aangekondigd waren. Maar zojuist is bekend geworden dat er deze week maar liefst vier games bijkomen op Stadia, waarvan er vier nu al beschikbaar zijn.
Het betreft zeker niet de minste titels, we weten namelijk vrijwel allemaal dat dit de week is dat Cyberpunk 2077 uitkomt op Stadia. Vier van de games verschijnen vandaag en de andere vier verschijnen donderdag. Hieronder een overzicht inclusief trailers.
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom: De SpongeBob game is eindelijk op Stadia verschenen. In deze 3D platformer speel je als SpongeBob of één van zijn vrienden. In deze remake van een klassieker is het jouw taak om een robot invasie in Bikini Bottom terug te slaan. Het beste nieuws? Je kunt de game co-op spelen. De game zou eigenlijk deze zomer uitkomen, net als op de andere platformen. Maar na veel verwarring en radiostilte bleef de game maar weg. Maar daar is ie dan eindelijk. De ideale game om samen met je kinderen te gamen. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom is vanaf nu beschikbaar en hier te koop voor € 23,99,-
Destroy All Humans!: Net als de SpongeBob game zou Destroy All Humans! deze zomer uitkomen op Stadia. Maar door veel miscommunicatie en enige radiostilte verdween de game uit het zicht. Gelukkig is ie nu daar. In de game speel je eens niet als een mens die tegen Aliens vecht, maar andersom. Het is jouw taak om de mensheid te onderwerpen. Gaat het jou lukken? De game is vanaf nu te koop voor € 31,99,-. Je kunt de game hier kopen.
Valkyria Chronicles 4: Complete Edition: Vorige week werd plotseling aangekondigd dat de Sega game Valkyrica Chronicles 4 naar Stadia komt. Een prima verassing, want dit is één van de meest innovatieve strategie series van het laatste decennium. In deze turn based strategie game, draait het ook om actie, mikken en een keer niet om vakjes. Gooi er een japans animé tintje overheen en je krijgt Valkyria Chronicles. De Stadia versie bevat de Complete Edition, met alle add-on content inbegrepen. De game is vanaf nu verkrijgbaar voor €49,99,- en kun je hier kopen.
Figment: De laatste voor vandaag is Figment. Tijdens de onthulling van de eerste Stadia makers games werd Figment: Creed Valley aangekondigd. Dit was het vervolg op Figment. Tegelijkertijd werd aangekondigd dat Figment, de eerste game ook naar Stadia komt. Die dag is nu aangebroken. In deze vrolijke platform en puzzel game neem je het op tegen je eigen angsten en nachtmerries. De game is vanaf nu beschikbaar en kost € 11,99,-. Je kunt de game hier kopen.
Cyberpunk 2077: De absolute klapper van deze week, en wellicht wel dit jaar, is zonder twijfel Cyberpunk 2077. Jaren hebben spelers er op moeten wachten, maar donderdag is het moment eindelijk daar. Dan kunnen we de wereld van Night City binnen stappen en ons begeven in de futuristische metropolis. Welk pad ga jij kiezen? Vecht, praat, schiet of sluip je weg door de game. Donderdagavond houden wij een speciale live stream waarin je onze eerste stappen in de game kunt volgen. Klik hier voor de details.
Watch Dogs 1 & 2: Nadat we hebben kunnen genieten van Watch Dogs: Legion, komen nu ook de eerste twee delen naar Stadia. We wisten al langer dat ze kwamen, alleen niet wanneer. Donderdag is het zover. In Watch Dogs neem je het als Aiden Pierce op tegen Blume, als wraakactie voor het vernielen van je leven. En in Watch Dogs 2 speel je als Markus in San Francisco. Je komt in contact met een hackersgroep en neemt met elkaar de strijd op tegen Blume.
Unto The End: De laatste game in de lijst die ook op donderdag uitkomt, is Unto The End. Ook dit is een game uit de stal van het Stadia Makers program. Deze game is met hulp van Google ontwikkeld en belooft een actievolle game, waarin elk gevecht uniek gaat zijn. Je zal net zo scherp als je zwaard moeten zijn om het einde van de game te halen.
Mis ook de mega sale van deze week niet op Stadia, met drie titels die voor bodemprijzen te koop zijn. Lees hier meer. En je kunt vanaf nu ook live streamen met Stadia. Lees hier hoe het werkt.