Nieuwe patch voor Marvel's Avengers: dit is er veranderd

Nieuwe patch voor Marvel's Avengers: dit is er veranderd

Marvel's Avengers heeft geen goede start gehad vorig jaar en heeft meerdere updates nodig gehad om gamebreaking bugs op te lossen. Het was de laatste tijd behoorlijk stil, maar nu is er weer een nieuwe update live.

Patch voor Marvel's Avengers

De nieuwe update is een welkome toevoeging, omdat het erg lang stil was rondom de game. Veel mensen waren bang dat de stekker uit de game getrokken was, maar vorige week verscheen een bericht dat er toch meer content aan komt. Deze update verscheen uit het niets maar is niet minder welkom. Er is geen nieuwe content toegevoegd, maar wel veel bugfixes en zogenaamde quality of life features. Quality of life features zijn kleine aanpassingen die het spel fijner laten spelen. De volledige lijst met aanpassingen vind je hier.

Nieuwe patch voor Marvel's Avengers: dit is er veranderd

Welkome aanpassingen

Er zijn diverse aanpassingen die hard nodig waren. Zo is de limiet van alle currencies verhoogd, omdat er al genoeg actieve spelers waren die aan de limiet zaten. En de laatste content update, waarin de held Kate Bishop toegevoegd werd, is nu ook volledig her speelbaar. Tot nu waren bepaalde missies niet opnieuw te spelen, tot frustraties van fans. Daarnaast zijn er wederom optimalisaties voor de matchmaking toegevoegd en meerdere bugs opgelost waardoor de voortgang belemmerd werd. Nu is het wachten op de volgende content update, waarin Hawkeye centraal staat.

De game Dead By Daylight heeft inmiddels nieuwe content ontvangen. Je kunt hier checken of het wat voor je is. En mocht je het gemist hebben, Terraria was onderweg naar Stadia maar uiteindelijk toch niet. Je leest hier het bizarre verhaal.

Lees meer over:
Marvel's Avengers Avengers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer