Embr krijgt een contentupdate met nieuwe levels en personages

Nieuws
woensdag, 10 februari 2021 om 7:00
embr
Embr is de eerste early-access-game op Stadia, wat vooral betekent dat er nog veel gesleuteld wordt aan de game. Inmiddels zijn we al enkele updates verder en begint de game goed vorm te krijgen. Vandaag is het weer tijd voor de volgende contentupdate.

Embr contentupdate 

In Embr is het jouw taak, als brandweerman, om zoveel mogelijk branden te blussen, slachtoffers te redden en schade te voorkomen. Dat dit niet altijd volgens plan verloopt, lijkt een gegeven in deze game. De game is ook met drie vrienden te spelen en lijkt een prima co-op game te zijn. In onze review van Embr kon je al lezen dat we zeker te spreken waren over de game. De nieuwe contentupdate voegt vooral extra speelplezier toe aan de game, getuige onderstaande trailer.

Meer content en personages

Naast een nieuw district en dus nieuwe levels, wat voor de hand ligt, zijn er ook nieuwe personages waar je mee kunt spelen. Dit zijn de Firefighter, Embr Eats, Box Box en de Medic. De nieuwe levels lijken zich voornamelijk rond kantoorgebouwen te centreren en introduceren ook nieuwe beveiligingssystemen om te tackelen. Deze update bevat geen nieuwe features, maar dus vooral nieuwe content.
Gisteren werden er weer twee games onthuld die onderweg zijn naar Stadia. Als eerste is er de kleurrijke game Welcome to Elk, waarover je hier meer kunt lezen. En de tweede game is Merek's Market. Je kunt hier een beter beeld van deze game krijgen.