Nieuwe trailer voor Humankind

Nieuws
maandag, 14 december 2020 om 17:15
maxresdefault 1 5f907299d0f68
Humankind was één van de drie games die in oktober een gratis demo op Stadia kreeg, naast Immortals: Fenyx Rising en Pac-Man Mega Tunnel Battle. Er is een nieuwe trailer verschenen voor deze strategie game.
Humankind heeft veel weg van de Civilization serie maar wil op een aantal vlakken innoveren. In de demo was dit al prima te merken. Er waren herkenbare onderdelen maar ook onderdelen die net iets anders werkten. Je begint in Humankind in het stenen tijdperk en het is aan jou om een beschaving op te bouwen en deze succesvol te leiden gedurende de eeuwen. Zo kun je eigenlijk de gehele geschiedenis van de mensheid op jouw manier vormgeven, wat ook geïllustreerd wordt in onderstaande trailer.

Nog meer strategie

Humankind komt volgend jaar maart uit op Stadia en de PC. Het is wederom een strategie titel voor Stadia, een genre wat lang afwezig was. Met het uitstekende Into The Breach is er al een begin gemaakt, opgevolgd door Valkyria Chronicles 4 en volgend jaar eerst nog Phoenix Point. Hiermee brengt Google meer variatie aan in de game library van Stadia. Maar zoals gezegd, moeten we nog enkele maanden geduld hebben. In de tussentijd verschijnen er vast snel meer trailers.
Wordt ook lid van ons YouTube kanaal om binnenkort meer live streams te zien. Je kunt je hier abonneren. En mis ook onze PlayStadia Facebook groep niet. Je kunt hier lid worden.