Trailer voor Outriders laat je zien hoe te overleven

Nieuws
maandag, 14 december 2020 om 17:00
outriders 5f801ef8eee5e
2020 is bijna voorbij en was een jaar met veel mooie titels. Ook 2021 lijkt ons weer mooie games te leveren, waaronder Outriders. Er is weer een nieuwe trailer van de game verschenen.
Outriders is een looter shooter van Square Enix en op het eerste gezicht lijkt de game veel weg te hebben van de Destiny 2 games. Maar als je iets verder kijkt, blijkt de game wel degelijk anders te zijn. Het is ook een game die alleen of samen met twee anderen gespeeld kan worden, maar de ontwikkelaars beloven dat het geen live service game is. Alle end-game content moet namelijk vanaf dag één al in de game zitten. Een gedurfde statement hedendaags. In onderstaande trailer tonen ze ook de beste manier om de game te spelen.

Tempo ligt hoog

Het vergelijk met Destiny is overigens niet heel gek. Qua look en feel heeft het veel van elkaar weg. Het tempo ligt straks alleen een stuk hoger waarschijnlijk. Je health krijg je alleen maar terug door schade te doen, dus het is hoofdzaak om zo snel mogelijk door de game te gaan. Stilzitten is niet de beste optie en het wordt er daarna ook niet beter op. De game moet volgend jaar op Stadia verschijnen. Een exacte datum is er nog niet.
Er is weer een nieuwe game aangekondigd voor Stadia, Disco Elysium. Lees hier de details. En check ook onze tweede livestream van Cyberpunk 2077, deze heeft afgelopen zaterdag plaatsgevonden. Je vindt hem hier.