Nieuwe uitbreiding aangekondigd voor Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion

Nieuws
vrijdag, 11 december 2020 om 12:20
eso1 5f5bb02b177b2
The Elder Scrolls Online gaat inmiddels al wat jaartjes mee en wordt regelmatig voorzien van nieuwe content. Soms in de vorm van uitbreidingen en soms van wat kleinere content updates. Er is nu weer een nieuwe uitbreiding onderweg.
Deze uitbreiding heet Gates of Oblivion. Het is nog niet helemaal duidelijk of deze uitbreiding de grote uitbreiding voor dit jaar wordt of een kleinere content update. De grotere uitbreidingen kosten meer geld maar voegen vaak meer toe dan alleen extra gebieden. Soms worden er dan ook nieuwe skills, classes of andere content toegevoegd. Op 21 januari krijgen we er meer van te zien inclusief meer info. Hieronder vind je de teaser trailer.

Thematische content

De laatste tijd bundelen de ontwikkelaars van The Elder Scrolls Online de content updates per jaar in een bepaald thema. Dit noemen ze dan een 'Year of..'. Dit jaar stond in het teken van 'Year of the Dragon'. Het lijkt waarschijnlijk dat de Gates of Oblivion content een nieuw jaar van content updates gaat inluiden. Er loopt dan een verhaallijn als een rode draad door alle verschillende updates.
Deze week zijn er meerdere nieuwe games verschenen. Waaronder Cyberpunk 2077, waarvan je hier de launch trailer kan zien, en Unto The End, welke ook een launch trailer gekregen heeft. Deze vind je hier.