Nieuwe update voor Immortals: Fenyx Rising brengt Gear Loadouts

Nieuws
door Jerry Frederikvrijdag, 12 februari 2021 om 12:30
immortals 5f5b8d4fe7aee
De Ubisoft game Immortals: Fenyx Rising lijkt geruisloos gelanceerd te zijn in december. Vele ogen waren op Cyberpunk gericht, maar deze game mag ook zeker niet vergeten worden. Met een nieuwe update, wordt de game alleen maar beter.

Immortals: Fenyx Rising krijgt update

In de nieuwste update zijn, naast vele bugfixes, ook een aantal nieuwe features toegevoegd. De update volgt op de release van de eerste uitbreiding en corrigeert een aantal zaken. Eén van de beste toevoegingen zijn de Gear Loadouts. Zo kun je meerdere sets van uitrusting bewaren, zodat je gemakkelijk kunt switchen tussen jouw favoriete gear sets. Zo kun je voor iedere speelstijl een aparte set bewaren. Daarnaast kun je de moeilijkste moeilijkheidsgraad nu meteen spelen, zonder de game eerst uit te hoeven spelen.

Uitbreidingen al gepland

Zoals eind vorig jaar in een trailer al werd medegedeeld, stonden er meteen al drie grote uitbreidingen voor de game gepland. Eén daarvan is inmiddels al uitgekomen en de volgende twee uitbreidingen komen later dit jaar. De twee aankomende uitbreidingen laten je allebei als twee totaal andere personages spelen in een andere setting. Zo breidt het Immortals universum zich al snel uit.
Mis de nieuwste sales niet die nu actief zijn op Stadia. Welke dat zijn kun je hier checken. En ook Pac-Man Mega Tunnel Battle is voorzien van nieuwe content, die in het teken staat van het Lunar New Year. Lees hier de details.