Deze 3 games komen misschien naar Stadia

Nieuws
vrijdag, 12 februari 2021 om 12:15
shantae cropped
De leeftijdsclassificaties van PEGI, ESRB en USK zijn mooie bronnen van informatie om aankomende games voor Stadia te spotten. Er zijn nu drie nieuwe games gevonden die naar Stadia lijken te komen.

Nieuwe Stadia-games

De eerste twee games zijn onderdeel van de Shantae-gameserie. Volgens StadiaSource hebben zowel Shantae: Risky's Revenge en Shantae: Half Genie Hero een USK rating gekregen. Ze hebben hier snel een screenshot van gemaakt voor deze onzichtbaar gemaakt werd. De Shantae-games zijn platformgames die al sinds de Game Boy Color meegaan en nu dus ook richting Stadia komen. Hieronder vind je een trailer.

En een derde game

Een totaal andere game die ook naar Stadia lijkt te komen is de indiegame 'It Came From Space And Ate Our Brains'. Inderdaad, dat is de echte naam. Het is een twin-stick-shooter die gemaakt is om co-op te spelen. Wanneer we met deze games aan de slag kunnen is nog niet bekend, maar dat ze komen lijkt vrijwel zeker.
Wist je dat we ook een Facebook-groep hebben? Deze kun je hier vinden. Wordt lid om mee te praten in onze groep en abonneer je ook op ons YouTube-kanaal om onze livestreams te volgen.