Ontwikkelaars van Hitman 3 lichtten rol van verhaal toe

Nieuws
woensdag, 13 januari 2021 om 7:00
HITMAN3 Article Tile 1 5f588497cd990
De maand januari is een rustige maand voor Stadia, vergeleken met de voorgaande maanden. De grootste titel van deze maand is ongetwijfeld Hitman 3. De ontwikkelaar laat net voor de release nog van zich horen.
De eerste twee Hitman games zijn beschikbaar (geweest) via Stadia Pro en vielen bij velen in de smaak. Met Hitman 3 wordt deze maand het avontuur voortgezet. Hitman 3 moet de trilogie en het verhaal daarvan afsluiten. Het verhaal is niet meteen een element waar gamers bij Hitman aan denken, mede door het type gameplay. De focus lag in de eerste game vooral op gameplay maar de ontwikkelaar heeft hier met Hitman 2 en Hitman 3 flinke slagen in gemaakt, zoals ze zelf ook aangeven in onderstaande video.

Bedoeld om vaker te spelen

De Hitman games bevatten in principe maar enkele, wat grotere levels. Maar laat dat vooral niet het beeld creëren dat er daarom weinig content in de games zit. Ieder level moet eigenlijk meerdere keren op verschillende manieren uitgespeeld worden, om het volledige verhaal te onthullen. Dit zorgt voor tientallen of misschien wel honderden uren speelplezier wanneer je de drie games achter elkaar speelt. Elke speelsessie zorgt er weer voor dat je een nieuw puzzelstukje onthuld hebt. Dit is het grote succes van de nieuwe Hitman trilogie. Vanaf 20 januari kunnen we met de game aan de slag.
Voor PUBG staat inmiddels alweer een nieuwe content update klaar. Benieuwd wat er nieuw is? Lees hier meer. En minder goed nieuws is het uitstel van Outriders. Je leest hier hoever de game opgeschoven is.