Veel bug fixes onderweg voor Assassin's Creed Valhalla

Veel bug fixes onderweg voor Assassin's Creed Valhalla

Veel grote games die eind vorig jaar een release kregen, werden getergd door grote bugs en performance problemen. Eén daarvan was Assassin's Creed Valhalla maar er is licht aan de horizon.

Na een aantal kleine hotfixes en de kerstperiode, is er nu eindelijk zicht op een volgende update voor de game waarin een aantal game breaking bugs opgelost worden, die de voortgang belemmeren voor sommige spelers. Goed nieuws, want in onze review was al te lezen dat Assassin's Creed Valhalla een uitstekende game is waarbij bugs helaas het spelplezier minder maken. Zonder deze bugs is het een definitieve aanrader. De website Stadia Source heeft op de forums van Ubisoft een lijstje met aankomende bug fixes gevonden. Deze kun je hier vinden.

Veel bug fixes onderweg voor Assassin's Creed Valhalla

Veel games met bugs en performance problemen

Als er één onderwerp groot was in de game wereld het afgelopen half jaar, waren het wel de vele grotgame releases met bugs en performance problemen. Naast Assassin's Creed Valhalla, had Watch Dogs 2 bijvoorbeeld ook veel performance problemen, Marvel's Avengers bevatte veel bugs waardoor spelers niet verder konden in de campaign en over de soap van Cyberpunk 2077 kunnen we beter helemaal niet beginnen. Ongetwijfeld is dit veroorzaakt door de werkdruk die ontstaan is door corona en het willen halen van deadlines. Laten we hopen dat er in 2021 stabielere game releases plaatsvinden.

Onze meest recente review gaat over Valkyria Chronicles 4. Benieuwd wat wij van deze game vonden? Je kunt het hier lezen. En gisteren werd bekend gemaakt dat Stadia naar LG tv's komt. Lees hier de details.

Lees meer over:
Assassins Creed Valhalla

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer