Orcs Must Die 3! krijgt uitbreiding genaamd Drastic Steps

Nieuws
woensdag, 21 oktober 2020 om 19:00
orcs must die 5f1823fd1bf7e
Orcs Must Die 3! is één van de eerste Stadia exclusives en kwam in juli uit voor Stadia. Alle Stadia Pro leden konden de game tevens gratis claimen. De game werd goed ontvangen en ontving al enkele updates en nu is er een uitbreiding aangekondigd.
In Orcs Must Die 3! is het de bedoeling dat je in diverse scenario's je basis van een invasie orcs red. Dit doe je door vallen en obstakels te plaatsen waardoor ze, hopelijk, het einde niet halen en je basis kunnen bestormen. Normaal gesproken heb je een top down view in dit soort games maar in Orcs Must Die 3! bestuur je zelf ook een karakter die kan aanvallen en dit doe je vanuit een third person camera perspectief. Hiervoor heb je de beschikking over twee helden maar daar komt een derde bij, genaamd Max. Trouwe volgers van deze serie kennen hem misschien wel, want Max is een held uit de vorige game, Orcs Must Die Unchained. Zie hieronder de trailer.

Maar er is meer

Een extra held is niet het enige wat toegevoegd wordt. Je kunt 5 nieuwe scenario's spelen, nieuwe traps gebruiken en een nieuw war scenario spelen. De War Scenario's zijn nieuw in de serie. Dit zijn grootschalige maps met honderden tegenstanders. Daarnaast komt er een Stadia specifieke feature in de game. Orcs Must Die 3! gaat gebruik maken van Stream Connect. De Stream Connect feature laat het beeld van je co-op medespeler in een klein scherm zien, terwijl je samenspeelt. Perfect om samen te coördineren. Eerder maakte games als The Division 2 en Ghost Recon Breakpoint al gebruik van deze feature. De uitbreiding moet op 6 november al naar Stadia komen en gaat € 9,99,- kosten.
Gisteren werden ook de post launch details kenbaar gemaakt van Assassins Creed Valhalla. Lees er hier alles over. En ook Star Wars Jedi: Fallen Order heeft eindelijk een release date gekregen op Stadia. Klik hier voor het nieuws.