ARK: Survival Evolved komt in 2021 naar Stadia

Nieuws
woensdag, 21 oktober 2020 om 19:16
maxresdefault 5f906ff789a2a
Vandaag is dag 2 van de 'Good Days' aankondigingen van Stadia. Waar gisteren al begon met de aankondiging van twee nieuwe games, staan er vandaag weer nieuwe aankondigingen klaar. De eerste is ARK: Survival Evolved.
ARK: Survival Evolved is zeker geen nieuwe game. De game is oorspronkelijk in 2015 uitgekomen en is inmiddels al op meerdere platformen beschikbaar. ARK is een typische multiplayer survival game. Je wordt gedropt in een prehistorische wereld vol dinosaurussen en moet met honderden andere spelers zien te overleven. Bouw steden, maak wapens, zoek naar eten en versla je vijanden in deze grote sandbox. De game wordt regelmatig voorzien van nieuwe content en mogelijkheden wat spelers bezig moet houden. Op de andere platformen is het mogelijk om zelf een server te maken en deze te beheren of je speelt op community servers, waar je volgens de huisregels moet spelen. Of de Stadia dezelfde mogelijkheden hebben is nog een vraag. Hieronder een trailer van de game.

Gratis bij Stadia Pro

ARK: Survival Evolved is een populaire titel en zal gratis bij Stadia Pro beschikbaar zijn. Mogelijk trekt dit dus weer nieuw publiek naar Stadia. De vraag is nog even of er cross play aanwezig is, zodat de multiplayer lobbies minder snel leeg zijn. ARK: Survival Evolved moet in 2021 naar Stadia komen. Zodra er meer nieuws is laten we het aan je weten.
Vandaag is ook de nieuwe Doom Eternal DLC beschikbaar gekomen, genaamd 'The Ancient Gods'. Meer informatie lees je hier. Er is overigens ook een PlayStadia Facebook groep. Om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws, wordt je hier lid.