Outward en Secret Neighbor lijken naar Stadia te komen

Nieuws
zondag, 04 oktober 2020 om 8:45
apps4483014605254180386304a615f6c1 6415 4435 a748 a44311ae646d 5f7739201014f
Er zijn weer wat nieuwe ESRB ratings bekend gemaakt van games die nog niet officieel aangekondigd zijn voor Stadia. ESRB is de organisatie die alle games die in Noord Amerika van een minimum leeftijdsadvies voorzien. Dankzij deze ratings weten we vaak dus welke games eraan zitten te komen.
De twee games die inmiddels aangekondigd zijn heten Outward en Secret Neighbor. Wat wel goed is om te vermelden, is dat deze ratings nog geen bevestiging zijn maar eerder een sterke hint. Vrijwel alle games die van een ESRB rating voorzien worden, verschijnen uiteindelijk op Stadia. Outward is een survival RPG die vorig jaar op de consoles en PC uitgekomen is. In deze game dien je alleen of samen met een vriend de wereld van Aurai te ontdekken en overleven.

Meer van Hello Neighbor

De tweede game betreft 'Secret Neighbor'. We kunnen sinds 1 september al van de Stadia Pro game Hello Neighbor genieten en diens prequel, 'Hello Neighbor Hide and Seek' staat gepland voor eind dit jaar op Stadia. De game 'Secret Neighbor' speelt zich eigenlijk af gedurende de eerste game 'Hello Neighbor' en is meer een spin off. Dit keer speel je niet alleen maar met een groep vrienden om uit de handen van de geheimzinnige buurman te blijven. Volg je het nog? Gezien de twee al eerder aangekondigde 'Hello Neighbor' games lijkt het zeer aannemelijk dat deze game binnenkort dus ook naar Stadia komt. Wanneer het definitief is, hoor je het hier!
Eerder deze week maakten we ook melding van drie andere games die een leeftijdsrating gekregen hebben, maar dan van PEGI. Check deze hier indien je geïnteresseerd bent. En voor al het Stadia nieuws in september check je hier onze PlayStadia september recap.