Pac-Man Mega Tunnel Battle krijgt eerste add-on content

Nieuws
donderdag, 11 februari 2021 om 12:30
branded keyart 16x9 5f8f1543305e6
Pac-Man Mega Tunnel Battle werd met veel bombarie aangekondigd eind vorig jaar maar kreeg na een gratis demo een geruisloze release in november. Inmiddels is er weer een teken van leven, in de vorm van add-on content.

Pac-Man Mega Tunnel Battle add-on content

Deze content staat geheel in het teken van het Chinese nieuwjaar, ofwel Lunar New Year. Voor een klein bedrag van € 4,99,- krijg je 80.000 tokens en daarmee toegang tot 20 accessoires, iconen en maze-thema's. Zo kun je jouw spelervaring verder customizen. Dit is dan ook het verdienmodel waarmee de uitgever Konami Pac-Man tot een succes mee wil maken.

Battle Royale

Pac-Man is na Bomberman de volgende klassieke franchise die in een Battle Royale vorm gegoten is. Dit keer neem je het niet alleen op tegen de spookjes in het doolhof, maar tegen 63 andere spelers. Je kunt ze niet aanvallen, maar je doel is om de meeste punten te vergaren. Ben je klaar met jouw speelveld, dan kun je speelvelden van andere spelers betreden om zoveel mogelijk van hun punten af te pakken. Tijdens de gratis demo bleek dit een succesformule.
Embr is weer voorzien van een content update en dus een stap dichterbij een full release. Lees hier wat je in de nieuwe versie kunt verwachten. En ook de makers van Dead By Daylight hebben niet stil gezeten. Check hier de nieuwe content.