Patch 10.2 voor PUBG voegt nieuwe opties toe

Nieuws
vrijdag, 08 januari 2021 om 12:30
PUBG Stadia Key Art 5f69d5dca42a1
PUBG is in december begonnen met Season 10, waarin een nieuwe gamemode centraal stond. Maar inmiddels staat ook de tweede patch van het seizoen al klaar met nieuwe mogelijkheden.
Ondanks de kerstperiode werkt de ontwikkelaar van PUBG hard door aan de game. Met Patch 10.2 focust de ontwikkelaar zich meer op de voertuigen in de game. Er komt namelijk een nieuw voertuig in de game, de Coupe RB genaamd. In deze auto kun je met z'n tweeën over het slagveld scheuren. Eén chauffeur en één passagier. Daarnaast worden er nieuwe emotes toegevoegd, specifiek voor bestuurders van voertuigen, zijn de eSports matches live in de game te bekijken en de grootste toevoeging is misschien wel het 'Reputation System'. Hieronder vind je de trailer.

Systeem om de sportiviteit te vergroten

Met het 'Reputation System' hoopt de ontwikkelaar sportiviteit tussen de spelers te vergroten. Overwatch was de eerste game die dit doorvoerde. Hiermee kunnen spelers aan het einde van de wedstrijd punten geven aan andere spelers, gebaseerd op hun gedrag. Gedraag je jezelf tegen andere spelers kinderachtig en wordt je hiervoor gestraft door je medespelers? Dan zorgt het systeem dat jij met andere spelers gematched wordt die ditzelfde gedrag vertonen. Het systeem werkte goed in Overwatch, dus de ontwikkelaar heeft vast goede hoop. De update zou inmiddels live moeten zijn.
Speel je het online component van Red Dead Redemption 2 veel? Mis dan de kans niet om gratis je 'Honor' te resetten. Lees hier meer. En gisteren hebben we weer een live stream voor Cyberpunk gehouden. Je kunt deze hier terugkijken.