Reset je Honor tijdelijk gratis in Red Dead Online

Nieuws
donderdag, 07 januari 2021 om 13:00
25ca895427d1efb5084faec47861ef9e
Net als GTA 5 heeft ook Red Dead Redemption 2 een steeds groter wordende online modus, genaamd Red Dead Online. Hierin kun je online, alleen of met vrienden, je avontuur voortzetten. Rockstart biedt spelers nu de mogelijkheid om met een schone lei te beginnen.
In Red Dead Online kun je ontzettend veel verschillende activiteiten uitvoeren. Je kunt jagen op dieren voor hun vacht, mensen voor de bounties, banken beroven enzovoorts. Eigenlijk alles wat je in een Wild West fantasie zou willen kunnen. Centraal in de online gameplay staat het 'Honor' systeem. Verdien je 'Honor' met goede acties, dan wordt je gezien als goede burger, verlies je 'Honor' met slechte acties zoals moorden, dan wordt je een Outlaw en krijg je een bounty waardoor andere spelers je kunnen opjagen. Met het nieuwe jaar geeft Rockstar tijdelijk spelers de kans om de 'Honor' waarde te resetten, zodat je met een schone lei kunt beginnen. Deze aanbieding geldt tot 11 januari, dus maak er gebruik van zolang het kan.

Ook korting op allerlei in-game bonusen

In-game kun je ook allerlei bonussen kopen voor Red Dead Online. Hier is nu ook een sale voor. Onderstaande items zijn met korting te krijgen.
  • 30% off all Revolvers
  • 60% off all Ammo
  • 50% off all Food, Liquors and Tonics including Harriet’s Tonics
  • 30% off Stable Stalls, Horse Tonics and Horse Food
  • 40% off Horse equipment – Saddles, Saddlebags, Stirrups, Blankets, Horns
  • 30% off all Legendary Ram Garment Sets in Gus’ Store
Deze week kregen we ook te horen dat de nieuwe indie game, Road 96, naar Stadia komt. Lees hier de details. En de eerste uitgestelde game van 2021 is al een feit, helaas. Outriders is uitgesteld, zoals je hier kunt lezen.