Outriders volgende game die uitgesteld is, release doorgeschoven naar 1 april

Nieuws
woensdag, 06 januari 2021 om 18:26
outriders 5f801ef8eee5e
2020 was niet alleen het jaar van Corona maar in het verlengde daarvan ook het jaar van uitgestelde games maar ook 2021 ontsnapt hier niet aan. Na titels als Marvel's Avengers, Baldur's Gate 3 en Cyberpunk is Outriders nu ook uitgesteld.
Outriders zou oorspronkelijk ook in 2020 uitkomen maar werd uitgesteld naar 2 februari 2021. De ontwikkelaar laat nu in een statement weten op Twitter dat de game nog een keer uitgesteld. De releasedatum zou nu 1 april 2021 moeten zijn. Dit betreft overigens de PC, PS4 en Xbox One versie. De Stadia versie zou altijd later in 2021 verschijnen. Wat voor gevolgen dit heeft voor de Stadia versie is niet bekend, maar voorlopig blijft dit nog steeds 'later in 2021'. Hieronder vind je de volledige statement.

Het leed wordt verzacht met een demo

Er wordt wel gelijk bij vermeld dat spelers vanaf 25 februari een demo kunnen verwachten van Outriders. Hierin krijgt iedereen de kans om de eerste paar uur te ervaren, waarin alle classes beschikbaar zijn. Zo kun je vast kijken of de game iets voor jou is. Outriders is een Looter Shooter waarin je alleen of met twee vrienden op een avontuur gaat om de mensheid te redden op een vreemde planeet. Het doel is om vanaf dag 1 alle content in de game te hebben, inclusief end-game content. Of deze demo ook voor Stadia gebruikers beschikbaar komt, is niet bekend. Hierover later meer.
Voor de game Gods Will Fall, die later deze maand uitkomt, is gisteren een gameplay demo vrijgegeven. Deze kun je hier bekijken. En mis onze PlayStadia December recap niet, voor een overzicht van al het nieuws en alle nieuwe releases. Je kunt deze hier lezen.